Domácí pivní sýr
Na přípravu tohoto domácího sýra vám stačí pár ingrediencí, které jen promícháte a několik dní necháte zrát. Výsledný sýr je výrazně aromatický s lahodnou chutí a výborně chutná namazaný na pečivu s máslem nebo topince.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 567 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,90 g |
Tuky | 23,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pivní sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92LY
Moje poznámka
Domácí pivní sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92LY
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
pivní sýr,
domácí pivní sýr z tvarohu,
pivní sýr recept,
pivní sýr z tvarohu,
recept na pivní sýr,
vyroba pivniho syra,
nalozeny tvaroh,
jak vyrobit pivni syr,
výroba domácího pivního sýru,
výroba pivního sýru,
domácí sýr,
sýr kastelán,
pivní sýr recepty,
sýry,
recept pivní sýr,
jak udělat pivní sýr,
sýr z tvarohu,soli,kmínu,
pivní sýr kastelán,
pivni syr vyroba,
sýr z tvarohu
Suroviny:
tvaroh měkký,
pivo světlé,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (23)
Teď jsem našla na nettu podobný recept:
hejdikuchyn.txt.cz/clanky/73560/pomazanka-domaci-syr/
Naložený tvaroh se vždy dával do široké zavařovačky - dnes se už nedělají, přikryl se čistým plátnem a plátno se přivázalo motouzkem nebo připevnilo gumičkou. naložení.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/14.gif