Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Naložený pivní sýr s cibulí

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 5. 2009 15:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 782 kJ / 665 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky66,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

30. 12. 2013 23:39

jerry-05: Tak to jsem ráda, že někdo po letech vyzkoušel tuhle pecku a pochutnal si:yes:. Točím doma ty své staré recepty dokola a někdy mě mrzí, že jsou tu na Topreceptech tak dlouho, že je už ani nikdo nevytáhne...přitom jsou skutečně vynikající... Takže moc děkuji.:-!:-)

jerry-05

30. 12. 2013 21:11

Naprosta lahudka, dojidam posledni zbytky, po dvou tydnech v lednici to nema chybu!:-)) Bod!!!

Eliza Eliza

7. 9. 2010 19:19

Janulo, promiňte, teprve teď jsem čistě náhodou objevila váš dotaz...:-8 No, ale já stejně nevím, co to je peprňák, nikdy jsem to slovo neslyšela. Tak neporadím, omlouvám se... Třeba někdo jiný bude vědět. Díky za důvěru, se kterou se na mě obracíte, bohužel jsem ji zklamala. ;-):-8

janula

20. 7. 2009 14:41

ahoj,zkusila jsem Váš recept a mělo to veliký úspěch,proto bych Vás chtěla poprosit o radu.Můj tchán stále básní o peprňáku,zkusila jsem ho podle receptů co jsem našla ,ale nebylo to ono,máte s tím nějakou zkušenost a můžete mi prosím poradit jak na to??????????????? Díky a čau.

Pejli Pejli

10. 5. 2009 21:15

šmankotky!! už se těším až to okoštuju!! jinak lilek jsem prubla a není to špatné :yes:

Eliza Eliza

10. 5. 2009 13:18

Jo a Ď za fotečku :-)!

Eliza Eliza

10. 5. 2009 13:17

Jani, dofám, že se do dvou dnů ozveš s názorem! :-):-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 5. 2009 11:12

Eli, sýr už je naložený!! Přidám foto, ale až budu vkládat oběd;-) Mimochodem, segra nabyla dojmu, že my ani nevíme, co to lilek je:-)):-D, tak jsem využila možnosti, kterou tady máme a recept jí doporučila;-)

Iljusa Iljusa

10. 5. 2009 07:54

:yes::-p

Eliza Eliza

9. 5. 2009 22:44

Jani, každý máme jiné chutě, ale potěšilo mě, že o receptu "mluvíte" se ségrou na vzdálenost Orlová - Kanada...:-):-D
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček. :-)
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota:-!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2009 22:31

No, Eli, popravdě, není to zrovna moje parketa, ale dá se to jíst. Zrovna jsem mluvila se segrou z Kanady přez skype ona říkala, že oni to mají moc rádi. No, mne to zas tak moc neoslovilo, ale určitě to sníme.;-)(mluvím o lilku, samozřejmě)

pipre pipre

9. 5. 2009 21:47

Tak to stojí za vyzkoušení. Ukládám a dávám bodík:-p:yes:

Eliza Eliza

9. 5. 2009 19:18

Jani, tak jak s tím lilkem? Doufám, že aspoň trochu chutná, my ho opravdu milujeme, totiž...:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2009 18:38

Jéé, hned zítra jdu koupit toho smraďocha!!!:-)) Teď jdu zrovna vyzkoušet ten tvůj lilek, co jsem taky naložila!;-)

Eliza Eliza

9. 5. 2009 16:55

On ten pivní sýr je takový pevný, dobře drží konzistenci a zároveň dobře natáhne okolní chutě... Jednou jsem zkoušela z Romaduru, bylo to dobré, ale nebylo to tak úplně ono...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...:-):-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivní sýr naložený sýr limburský sýr pivní sýr recept nakládaný pivní sýr jak nalozit syr peprňák naložený balkánský sýr pivní sýr recepty dobre syry pivni recept na pivní sýr naložený sýr recept pivny syr sýr peprňák jak nalozit syry naložený sýr v oleji jak naložit pivní sýr naložit sýr recept pivní sýr recepty pivni syr

Suroviny: sýr pivní, cibule, olivy zelené, kapie sterilovaná, olivy zelené, petrželka zelená, ocet, olej, voda, pepř černý, kmín mletý, sůl

TopRecepty.cz

Naložený pivní sýr s cibulí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48K6