

Naložený pivní sýr s cibulí
Suroviny
- 3 pivní sýry
- 2 cibule
- zelené olivy
- sterilovaná kapie nakrájená na proužky
- zelené olivy
- čerstvá petrželka
- 2 lžíce octa
- 6 lžic oleje
- 6 lžic vody
- černý pepř
- mletý kmín
- sůl
Postup přípravy receptu
Z octa, oleje, vody, soli a koření vyšleháme zálivku.
Cibuli nakrájíme na co nejtenčí půlkolečka a promneme ji se solí, aby změkla a ztratila štiplavost. Sýry, petrželku a olivy nakrájíme, vše důkladně promícháme se zálivkou, uložíme do šroubovací sklenice a necháme 1-2 dny proležet v ledničce.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Naložený pivní sýr s cibulí
-
jerry-05: Tak to jsem ráda, že někdo po letech vyzkoušel tuhle pecku a pochutnal si
. Točím doma ty své staré recepty dokola a někdy mě mrzí, že jsou tu na Topreceptech tak dlouho, že je už ani nikdo nevytáhne...přitom jsou skutečně vynikající... Takže moc děkuji.
-
Naprosta lahudka, dojidam posledni zbytky, po dvou tydnech v lednici to nema chybu!
Bod!!!
-
Janulo, promiňte, teprve teď jsem čistě náhodou objevila váš dotaz...
No, ale já stejně nevím, co to je peprňák, nikdy jsem to slovo neslyšela. Tak neporadím, omlouvám se... Třeba někdo jiný bude vědět. Díky za důvěru, se kterou se na mě obracíte, bohužel jsem ji zklamala.
-
ahoj,zkusila jsem Váš recept a mělo to veliký úspěch,proto bych Vás chtěla poprosit o radu.Můj tchán stále básní o peprňáku,zkusila jsem ho podle receptů co jsem našla ,ale nebylo to ono,máte s tím nějakou zkušenost a můžete mi prosím poradit jak na to??????????????? Díky a čau.
-
šmankotky!! už se těším až to okoštuju!! jinak lilek jsem prubla a není to špatné
-
Jo a Ď za fotečku
!
-
Jani, dofám, že se do dvou dnů ozveš s názorem!
-
Eli, sýr už je naložený!! Přidám foto, ale až budu vkládat oběd
Mimochodem, segra nabyla dojmu, že my ani nevíme, co to lilek je
, tak jsem využila možnosti, kterou tady máme a recept jí doporučila
-
-
Jani, každý máme jiné chutě, ale potěšilo mě, že o receptu "mluvíte" se ségrou na vzdálenost Orlová - Kanada...
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček.
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota -
No, Eli, popravdě, není to zrovna moje parketa, ale dá se to jíst. Zrovna jsem mluvila se segrou z Kanady přez skype ona říkala, že oni to mají moc rádi. No, mne to zas tak moc neoslovilo, ale určitě to sníme.
(mluvím o lilku, samozřejmě)
-
Tak to stojí za vyzkoušení. Ukládám a dávám bodík
-
Jani, tak jak s tím lilkem? Doufám, že aspoň trochu chutná, my ho opravdu milujeme, totiž...
-
Jéé, hned zítra jdu koupit toho smraďocha!!!
Teď jdu zrovna vyzkoušet ten tvůj lilek, co jsem taky naložila!
-
On ten pivní sýr je takový pevný, dobře drží konzistenci a zároveň dobře natáhne okolní chutě... Jednou jsem zkoušela z Romaduru, bylo to dobré, ale nebylo to tak úplně ono...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...