Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený pivní sýr s cibulí

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 782 kJ /
665 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky66,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z octa, oleje, vody, soli a koření vyšleháme zálivku. Krok 2: Cibuli nakrájíme na co nejtenčí půlkolečka a promneme ji se solí, aby změkla a ztratila štiplavost. Sýry, petrželku a olivy nakrájíme, vše důkladně promícháme se zálivkou, uložíme do šroubovací sklenice a necháme 1-2 dny proležet v ledničce.

Zveřejněno 9. 5. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený pivní sýr s cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48K6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený pivní sýr s cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48K6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

jerry-05: Tak to jsem ráda, že někdo po letech vyzkoušel tuhle pecku a pochutnal si:yes:. Točím doma ty své staré recepty dokola a někdy mě mrzí, že jsou tu na Topreceptech tak dlouho, že je už ani nikdo nevytáhne...přitom jsou skutečně vynikající... Takže moc děkuji.:-!:-)

Naprosta lahudka, dojidam posledni zbytky, po dvou tydnech v lednici to nema chybu!:-)) Bod!!!

Janulo, promiňte, teprve teď jsem čistě náhodou objevila váš dotaz...:-8 No, ale já stejně nevím, co to je peprňák, nikdy jsem to slovo neslyšela. Tak neporadím, omlouvám se... Třeba někdo jiný bude vědět. Díky za důvěru, se kterou se na mě obracíte, bohužel jsem ji zklamala. ;-):-8

ahoj,zkusila jsem Váš recept a mělo to veliký úspěch,proto bych Vás chtěla poprosit o radu.Můj tchán stále básní o peprňáku,zkusila jsem ho podle receptů co jsem našla ,ale nebylo to ono,máte s tím nějakou zkušenost a můžete mi prosím poradit jak na to??????????????? Díky a čau.

šmankotky!! už se těším až to okoštuju!! jinak lilek jsem prubla a není to špatné :yes:

Jo a Ď za fotečku :-)!

Jani, dofám, že se do dvou dnů ozveš s názorem! :-):-);-)

Eli, sýr už je naložený!! Přidám foto, ale až budu vkládat oběd;-) Mimochodem, segra nabyla dojmu, že my ani nevíme, co to lilek je:-)):-D, tak jsem využila možnosti, kterou tady máme a recept jí doporučila;-)

:yes::-p

Jani, každý máme jiné chutě, ale potěšilo mě, že o receptu "mluvíte" se ségrou na vzdálenost Orlová - Kanada...:-):-D
Doufám, že alespoň receptem "naložený pivní sýr" uspokojím tvůj jazýček. :-)
Tak že lilek u tebe nee... Ale sýr, to by měla být jistota:-!:yes:

No, Eli, popravdě, není to zrovna moje parketa, ale dá se to jíst. Zrovna jsem mluvila se segrou z Kanady přez skype ona říkala, že oni to mají moc rádi. No, mne to zas tak moc neoslovilo, ale určitě to sníme.;-)(mluvím o lilku, samozřejmě)

Tak to stojí za vyzkoušení. Ukládám a dávám bodík:-p:yes:

Jani, tak jak s tím lilkem? Doufám, že aspoň trochu chutná, my ho opravdu milujeme, totiž...:-p

Jéé, hned zítra jdu koupit toho smraďocha!!!:-)) Teď jdu zrovna vyzkoušet ten tvůj lilek, co jsem taky naložila!;-)

On ten pivní sýr je takový pevný, dobře drží konzistenci a zároveň dobře natáhne okolní chutě... Jednou jsem zkoušela z Romaduru, bylo to dobré, ale nebylo to tak úplně ono...
Chuť Limburského sýra si teď nějak nevybavuji, i když i tady je k dostání. Ale klidně to, Michale, zkus a pak se nezapomeň ozvat...:-):-);-)

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
pivní sýr, naložený sýr, limburský sýr, pivní sýr recept, nakládaný pivní sýr, jak nalozit syr, peprňák, naložený balkánský sýr, pivní sýr recepty, dobre syry pivni, recept na pivní sýr, naložený sýr recept, pivny syr, sýr peprňák, jak nalozit syry, naložený sýr v oleji, jak naložit pivní sýr, naložit sýr, recept pivní sýr, recepty pivni syr

Suroviny:
sýr pivní, cibule, olivy zelené, kapie sterilovaná, olivy zelené, petrželka zelená, ocet, olej, voda, pepř černý, kmín mletý, sůl

Přidat fotografie receptu