Sněhový komisárek
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu je krásně nadýchaný.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 158 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 67,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,55 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Moje poznámka
Sněhový komisárek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwRv
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 31 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 57 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
chléb komisárek,
chleba komisárek,
šunka v receptech,
jidlo komisarek,
snéhový chlebíček,
snehovy hrbet,
francouzská česnečka s čepicí,
proč citron do sněhového bílku,
recepty z 21.11.2015
Suroviny:
šunka,
sýr tvrdý,
vejce,
vejce,
olej,
mouka hrubá,
sůl,
pepř mletý,
citron,
petrželka
Komentáře (22)
výnimočne rozlietané a tam sú tie kyslé uhorky nastrúhané.
Ale tohle je luxus
Jituš, proč ti to s tím vařením nějak nevěřím?
Já jsem si vždycky ale myslela, že komisárek je tmavý chléb,asi ani ne pšeničný, ale asi z žitné mouky, - dnes žádaný, ale dřív čím světlejsí chleba, tím lepší, který kdysi dostávalo vojsko a Ty přijdeš se šunkou