Bramborové placky s tečkami
Bramborové placky s propečenými tmavými flíčky jsou dobroty z časů našich babiček. Pronikly i do současných domácností, protože jsou chutné, variabilní a lze je lehce připravit. Stačí předem uvařit brambory a věnovat trochu času pečení.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 458 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,36 g |
Tuky | 17,02 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 229,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky s tečkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6jj
Moje poznámka
Bramborové placky s tečkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6jj
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na přesňáky,
přesňáky,
bramborové speciality,
přesňáky recept,
bramborové přesňáky,
bramborové placky pečené v troubě,
bramborové placky,
vynikající bramborové placky,
jak udelat bramborove placky,
amoletník,
bramborové placky na plotynce,
bramborové placky na sklokeramické desce,
bramborové placky na sklokeramice,
litinový plát na plyn,
pečení placek na sklokeramice,
placky na sklokeramické desce,
bramborové placky přesňáky,
bramborové placky na sklokerické desce,
na pečení placek,
přesnaky s mákem
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
povidla švestková,
nutella,
marmeláda
Komentáře (18)
Obdivuji výraz "povidlí",jestli vaříte Marti jako píšete,asi by mi od Vás chutnalo. maus-x@seznam.cz
mám uvařené brambory ze včera,tak bych je mohla udělat,dělala bych je poprvé,tak nevím,vím ale,že jsou velmi,velmi dobré,posílám bodíka