Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 689 kJ / 1 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,34 g |
Tuky | 65,53 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 898 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 24,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám nakrájíme a osmažíme v hrnci. Zalijeme vodou osolíme, opepříme, přidáme rozšlehaná vejce a mícháme. Osmažíme krutony.
Krok 2: Do talíře si dáme nastrouhaný česnek, krutony, nalijeme polévku a posypeme sýrem.
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnečka pro odvážné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv2y
Moje poznámka
Česnečka pro odvážné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zv2y
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
hanácká česnečka,
správná česnečka,
česnečka recept podle babičky,
výborná česnečka,
česnečka,
sýr do česnečky,
koření do česnečky,
vynikající česnečka,
jaký sýr do česnečky,
hanácká česnečka recept,
česnečka recept,
sýrová česnečka,
hánácká česnekačka,
vejce do česnečky,
česnečka jinak,
česnečka se sýrem a krutony,
česnečka bez vejce,
česnečka s krutony,
krutony do česnečky,
cesnecka top recept
Suroviny:
salám,
chléb,
vejce,
sýr tvrdý,
česnek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (10)
Tato vylepšení jsou typickým výplodem hostinské lidové tvořivosti, kdy každá hospoda si vymýšlela, co tam ještě dát, aby cena byla vyšší.
Je to jinak chuťově dobré, pokud se počet přísad nepřežene. Když dáte do horké polévky (vody) strouhaný sýr, pak je báječné pozorovat, jak se nám táhne ze lžíce (a když nám spadne kousek do talíře, pak máme na košili jídelní lístek).
Ale jinak, proti gustu žádný dišputát (toto platí obecně pro všechny "česnečky" uváděné v top receptech).
Připomínku nebrat osobně, je to jen osobní názor "mlsné huby".