Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 504 kJ / 2 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,54 g |
Tuky | 128,18 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 493 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 272,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V jedné míse smícháme mouku s práškem do pečiva, v druhé míse vyšleháme vajíčka s cukrem. Poté smícháme dohromady a přidáme ostatní ingredience. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 35 minut.
Zveřejněno 18. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný biskupský chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnrp
Moje poznámka
Žitný biskupský chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnrp
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 25 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 29 minutami
Africké kuře
Hypnos před 31 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 32 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 52 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 54 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 58 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
chlebíček z žitné mouky,
žitný beranek,
biskuoský chlebíček z žitné mouky,
žitný chleba se sušeným ovocem recept,
biskupský chlebíček z kvasku,
top recepty biskupský chlebíček,
ovocný chlebíček z žitné mouky
Suroviny:
mouka žitná,
prášek do pečiva,
cukr třtinový,
olej,
jogurt bílý,
vejce,
ovoce kandované,
čokoláda
Komentáře (1)