Ovesný koláč s jablky a sněhem

DominicaFreedom Kuchařka: DominicaFreedom

Doba přípravy: cca 30 minut 8 porcí Moučníky , Ostatní 0 názorů

Suroviny

Těsto:
150 g jemných vloček
50 g vanilkového proteinu (pokud nemáte dejte ještě 50 g vloček)
2 bílky
150 ml mléka
lžička prášku do pečiva
Ostatní:
300 g jablek
3 bílky
2 lžičky skořice
trochu cukru
kokosový olej na vymazání formy
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy.

  2. Dáme péct do trouby na 10-15 minut.

  3. Mezitím si nastrouháme jablka, která smícháme se skořicí a vyšleháme bílky s cukrem.

  4. Poté na předpečené těsto dáme jablka, na to sníh a dáme ještě na cca 10 minut dopéct.

Poznámka

Toto byl můj pokus o zdravou verzi (až na ten cukr,) mé nejoblíbenější buchty hraběnčiny řezy :) Snad bude chutnat :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ovesný koláč s jablky a sněhem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: koláč z jablek a snehu křehký ovesný koláč s jablky ovesne kolace jablkový koláč se sněhem ovesný koláč nevyslehané bílky žitný koláč s jablky a tvarohem