Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 071 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 94,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 83,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu rozmixujeme s trochou vody na hustou hladkou pastu.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny, znovu promixujeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Moje poznámka
Cizrnová Nutella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPOQ
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová buchta,
buchta z cizrny,
nugeta z cizrny,
cizrnova nugeta,
arašídový nutela recepty,
cizrnová pomazánka s kakaem,
voda z cizrny,
dort z cizrny,
cizrnova nutella s arasidovym maslem,
pomazánka cizrnová s kakaem,
nutella z tahini pasty recept,
domácí nutela z cizrny,
buchta z cizny,
nugeta s z cizrny,
nuttella cizrnová,
cizrnová,
carob nutella,
nutela mám ráda recepty,
cizrna ala nugeta,
cizrna recepty
Suroviny:
cizrna,
máslo arašídové,
kakao holandské,
olej kokosový,
cukr
Komentáře (14)
I Vám pohodové svátky, radost v novém roce a spoustu invence v kuchyni.
http://www.iswari.cz/katalog/neprazene-kakao-prase...
http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=index...
Krásné svátky!
Jediná chyba je, že se osypeme po kakau, a já po něm nemůžu usnout, když si dám nutellu večer. Tož příště bude z karobu, ikdyž je chuťově trošku méně zajímavá. To pak budu moct dort klidně dojídat i v 10 večer.
Zkoušela jsem originál s kakaem i karobem. Kakao je chuťově lepší a počítám i autentičtější k chuti originálu. Místo arašídového másla jsem použila asi 35 g najemno namletých kešu oříšků. Sladila jsem agávovým sirupem.
Přeslazený "tlamolep" Nutella mi nikdy nechutnal, takže originál chuť neznám. Toto je ovšem mňamka.
Mám v úmyslu vyzkoušet tuto "Nutellu" jako krém do a na dort. Snad se bude hodit.