Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
Tuky | 96,51 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Moje poznámka
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 13 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 28 minutami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 34 minutami
Kuřecí rarášky
Sahula před 54 minutami
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 1 hodinou
Hrnečkový třený koláč se švestkami, mákem a drobenkou
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Špecle s kuřecí směsí
Lenkaurbanek@seznam.cz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Katkabi před 2 hodinami
Nadýchané citronovo-ricottové lívance
horas před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
AndreaAbb před 3 hodinami
Tématické fráze:
top recepty,
pomalime veprove maso recepty,
tncz nova,
recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek,
maso pod sněhovou peřinou
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
víno červené suché,
krém balsamico,
marmeláda,
skořice,
květ muškátový,
chilli,
pepř citronový,
sůl,
borůvky,
slanina anglická,
cibule červená,
tuk,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (9)
rihana: u nás máme rádi kombinaci ovoce a masa, sladko pálivější chutě, fakt záleží na zvyku. Stačilo by třeba u někoho ochutnat, jako to udělali moji známí a dnes už tyto kombinace vařej běžně.
mika59 děkuju