Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 255 kJ / 300 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 75,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Moje poznámka
					
				
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							výroba kandované pomerančové kůry, 
						
						
							jak vyrobit kandované ovoce, 
						
						
							kandovaná pomerančová kůra, 
						
						
							výroba kandované kůry, 
						
						
							výroba kandované kůry, 
						
						
							jak vyrobit kandovanou pomerančovou kůru, 
						
						
							kandované pomerančové kůry, 
						
						
							výroba pomerančove kandovane kury, 
						
						
							kandovaná kůra, 
						
						
							výroba kandovaného ovoce, 
						
						
							jak vyrobit kandovany pomeranc, 
						
						
							výroba kandovaného  pomerančová kura, 
						
						
							výroba kanované kůry, 
						
						
							z pomerancove kury, 
						
						
							navod na kandovanou kuru, 
						
						
							jak se dela kandovana pomerancova kura, 
						
						
							jak se dělá pomerančová kůra, 
						
						
							kandovany pomeranc vyroba, 
						
						
							kandovaná pomerančová kůra recepty, 
						
						
							jak pripravit kandovanou pomerančovou kuru
						
					
						Suroviny:
						
							pomeranče, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
Komentáře (5)
Teď když znovu čtu váš komentář tak mě udivuje že ji nejdříve uvaříte a pak usušíte. Kůra mi jednou uschla když se nepovedla tak byla asi po týdnu suchá. Nejspíš jsem tam dal málo cukru. Když vyschne tak je tak tvrdá že se nedá vůbec jíst a je to na vyhození. Taky jsem si uvědomil, že píšete, že to vaříte opakovaně. Já vařím jen jednou nejlépe kolem 35-45 minut. Propíchám a nechám 24 ještě nasát vodu a pak to vařím. Jen jednou. Je to dost měkké, pohoda.
PS: Protože v této dávce byla hořká kůra, tak kaše z mezokarpu co zbyla byla poněkud nahořklá. Škoda. Ta minulá byla fakt výborná a dá se to použít místo medu.