Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Moje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 10 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 28 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 32 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 42 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 45 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
výroba kandované pomerančové kůry,
jak vyrobit kandované ovoce,
kandovaná pomerančová kůra,
výroba kandované kůry,
výroba kandované kůry,
jak vyrobit kandovanou pomerančovou kůru,
kandované pomerančové kůry,
výroba pomerančove kandovane kury,
kandovaná kůra,
výroba kandovaného ovoce,
jak vyrobit kandovany pomeranc,
výroba kandovaného pomerančová kura,
výroba kanované kůry,
z pomerancove kury,
navod na kandovanou kuru,
jak se dela kandovana pomerancova kura,
jak se dělá pomerančová kůra,
kandovany pomeranc vyroba,
kandovaná pomerančová kůra recepty,
jak pripravit kandovanou pomerančovou kuru
Suroviny:
pomeranče,
cukr krystal,
voda
Komentáře (5)
Teď když znovu čtu váš komentář tak mě udivuje že ji nejdříve uvaříte a pak usušíte. Kůra mi jednou uschla když se nepovedla tak byla asi po týdnu suchá. Nejspíš jsem tam dal málo cukru. Když vyschne tak je tak tvrdá že se nedá vůbec jíst a je to na vyhození. Taky jsem si uvědomil, že píšete, že to vaříte opakovaně. Já vařím jen jednou nejlépe kolem 35-45 minut. Propíchám a nechám 24 ještě nasát vodu a pak to vařím. Jen jednou. Je to dost měkké, pohoda.
PS: Protože v této dávce byla hořká kůra, tak kaše z mezokarpu co zbyla byla poněkud nahořklá. Škoda. Ta minulá byla fakt výborná a dá se to použít místo medu.