Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 890 kJ / 2 842 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,20 g |
| Tuky | 113,01 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 261 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 392,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linzert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKZ
Moje poznámka
Linzert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yKZ
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 38 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 18 hodinami
Tématické fráze:
linzert řezy,
nejsnadnejsi moucnik,
moucnik linzert,
linzert jablkovy,
linzert kolac,
jablkovy linzert,
linzer.cesto,
linzert moučník,
jablecny linzert,
koláč linzert,
lin zert,
recept linzert řezy,
linzert kolaci
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
mléko,
kakao,
džem rybízová,
poleva kakaová
Komentáře (15)
Rozdelíš, do jednej časti kakao a vyvaľkáš. Na plech svetlý plát, potom potrieť lekvárom a tmavý plát.
Pečieš pri strednej teplote, toto jediné snáď tam chýba. Ale čas sa dá dať len orientačne, pretože každá rúra pečie inak, cca 30 minút.