Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linzert

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2008 16:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 890 kJ / 2 842 kcal
Bílkoviny53,20 g
Tuky113,01 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 261 mg
Sodík 359 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy392,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

3. 3. 2012 20:54

pilatova35: ja cesto natočím pekne na valček a šup s ním na plech ;-)

pilatova35

18. 10. 2010 23:32

Takováto těsta vyvaluji na pečícím papíře , vystříženém na velikost pekáčku. Pak je i s papírem přendám na plech a upeču.:-D

Eliza Eliza

25. 6. 2010 20:38

Terezko :-), napsané to je srozumitelně, já si jen dělala srandu, protože jsem na pečení takové nemehlo...;-):-8 Moc děkuju za popis...:-K

tejaja tejaja

25. 6. 2010 20:31

Eli, neviem ako to inak napísať...múku, prášok, cukor, tuk, vajce a mlieko dobre spracujeme na cesto ... inak sa to napísať nedá.
Rozdelíš, do jednej časti kakao a vyvaľkáš. Na plech svetlý plát, potom potrieť lekvárom a tmavý plát.
Pečieš pri strednej teplote, toto jediné snáď tam chýba. Ale čas sa dá dať len orientačne, pretože každá rúra pečie inak, cca 30 minút.
;-);-);-)

Eliza Eliza

24. 6. 2010 21:29

Ach jo :-K, Terezko :-K, ty to napíšeš tak, jakoby to byla ta nejsnadnější věc na světě...;-) "Zpracujeme těsto, vyválíme a upečeme"...:-O Já osobně vůbec nevím, jak bych to udělala a jak dlouho bych to pekla, nicméně máš můj obdiv...:yes: A to rozkrájení - jak podle pravítka...Halt se mám stále co učit a zkoušet...;-)

spagetka spagetka

24. 6. 2010 21:26

Tak tohle jsem v roce 2008 přehlídla, připomíná mi to jeden moučník, co mám u sebe mrknu, jinak :-p:-K:yes:

drahulin drahulin

24. 6. 2010 21:22

Terezko:yes::yes::-p:-p

pipre pipre

24. 6. 2010 21:06

Jej, to vypadá dobře:yes::yes::yes::yes:+5.

antonia

9. 10. 2008 20:53

Tento koláč vypadá výborne, v blízkej dobe ho určite urobím:yes:

tejaja tejaja

21. 9. 2008 14:47

Evička, vyvaľkaj to klasicky na pomúčenej doske, veľkosť si odmeraj podľa plechu, zhora ho daj nad cesto a uvidíš, či je dosť veľké alebo ešte vyvaľkať treba, potom vyvaľkaný plát natoč na valček na cesto a na valčeku prenes na plech, tam ho opäť od kraja roztoč.

Evicka

21. 9. 2008 14:00

tejaja:jde to dobře vyválet a přendat na plech,prosím?:-O

tejaja tejaja

21. 9. 2008 09:04

Janka, toto bol u nás doma veľmi obľúbený koláč, pretože sa urobil rýchlo a vďaka ríbezľovému lekváru nie je príliš sladký, má príjemnú chuť. Robievala ho už moja babička:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2008 18:02

Tedy,Terezko,ty jsi kouzelník,kam se na tebe hrabu?A to se fakt snažím!:-S

pelda

20. 9. 2008 16:51

Vypadá to moc pěkně

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: linzert řezy nejsnadnejsi moucnik moucnik linzert linzert jablkovy linzert kolac jablkovy linzert linzer.cesto linzert moučník jablecny linzert koláč linzert lin zert recept linzert řezy linzert kolaci

Suroviny: mouka hladká, tuk, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, mléko, kakao, džem rybízová, poleva kakaová

TopRecepty.cz

Linzert

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yKZ