Suroviny
Porce: 3 pizzy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 836 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,08 g |
Tuky | 196,26 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,45 g |
Sacharidy | 398,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Moje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 48 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 51 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domací pizza,
suroviny na pizzu,
domácí sugo,
příprava domácí pizzy,
sugo na pizzu,
stream recepty,
rajský protlak na pizzu,
domácí pizza na plech,
domácí sugo pod pizzu,
sugo na pizzu recept,
domácí sugo na pizzu,
domácí pizza na plech listová,
pizza suroviny,
co dáváte na pizzu,
co na domécí pizzu,
sugo z protlaku,
prostři.cz,
suroviny na domaci pizzu,
domácí pizza suroviny,
domácí salámová pizza
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
mléko,
kvasnice,
česnek,
kečup sladký,
sýr,
salám vysočina,
šunka,
párky,
houba hřib,
ananas,
cibule,
koření pizza
Komentáře (11)
A kdy se dává sýr?