 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 492 kJ / 5 854 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,10 g | 
| Tuky | 371,10 g | 
| Vláknina | 22,20 g | 
| Cholesterol | 1,46 g | 
| Sodík | 58 mg | 
| Sůl | 0,14 g | 
| Sacharidy | 505,26 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na cesto vymiesime, zabalíme do fólie a necháme v chlade odstáť aspoň 2 hodiny.
	Krok 2: Vyvaľkáme na hrúbku cca 4 mm a vykrojíme srdečka. Pečeme na 180 °C zhruba 8 min.
	Krok 3: Na polovicu vychladnutých srdiečok nanesieme krém a prilepíme zvyšnými srdiečkami.
	Krok 4: Srdiečka potrieme polevou a ľubovoľne zdobíme.
	Krok 5: Náplň: Zmiešame suroviny, pričom džemu dáme toľko, aby vznikla natierateľná hmota.
	Krok 6: Poleva: Žĺtky s cukrom vymiešame na hustú polevu. Pridáme šťavu a rum podľa hustoty, aby poleva nebola príliš riedka.
Zveřejněno 26. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Ořechová srdíčka se žloutkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80p5
Moje poznámka
					 
				
Ořechová srdíčka se žloutkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80p5
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 5 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 6 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 6 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 6 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ořechová buchta se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové čtverečky se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové tyčky se žloutkovou polevou, 
						
						
							cukrovi srdička s žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové měsíčky se žloutkovou polevou, 
						
						
							oriskova buchta se zloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové cukroví se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové tyčky se řezy se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové tyčky s polevou, 
						
						
							žloutková poleva na cukroví videorecept, 
						
						
							vanocni cukrovi srdicka se zloutkovou citronovou polevou, 
						
						
							ořechové hvezdicky se žloutkovou polevou, 
						
						
							orechova buchta s zloutkovou polevou, 
						
						
							mocca kolečka se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechové dortíčky se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechová kolečka se žloutkovou polevou, 
						
						
							se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechová kolečka s citronovou polevou, 
						
						
							zloudkova poleva, 
						
						
							recepty dva žoutky
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							ořechy mleté, 
						
						
							máslo, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							rum, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							džem meruňkový, 
						
						
							ořechy mleté, 
						
						
							rum
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (2)