Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 438 kJ / 2 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,62 g |
Tuky | 122,93 g |
Vláknina | 43,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 253,85 g |
Postup přípravy
Posypeme bazalkou a podáváme s parmazánem.
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne s fazolovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZyL
Moje poznámka
Penne s fazolovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZyL
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 47 minutami
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 3 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 10 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 11 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny recepty,
těstoviny,
fazolové piré,
penne,
fazole s těstovinami,
lehké hotovky z těstovin,
penne těstoviny s fazolemi,
piré mixer,
prilohy k fazolovemu gulasi,
těstoviny penne s pyré,
recept na pyré z mixéru,
pyre mixer recepty,
fazolova omacka na testoviny,
recepty na těstoviny
Suroviny:
těstoviny penne,
fazole bílé,
česnek,
petrželka,
omáčka worcesterová,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
pepř černý,
sůl
Komentáře (8)