Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,29 g |
Tuky | 60,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Moje poznámka
Omeleta z těstovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roGW
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
omeleta z těstovin,
zbylé těstoviny,
těstovinová omeleta,
co ze zbylých těstovin,
co ze zbylych těstoviny,
jak udělat testoviny,
italská omeleta s těstovinami,
omeleta ze zbylych testovin,
co udělat ze zbylých rajčat,
těstovinová amoleta,
omelet s těstoviny,
omeleta s těstovinami,
amoleta s těstovin,
italské omoleta z těstoviny,
amolety z těstovin,
amoleta s těstovinami,
co udelat ze zbylych testovin,
omeleta z těstovin s vejci,
vajecna omeleta s nudlema,
těstovinové omeletky
Suroviny:
nudle rýžové,
vejce,
rajče cherry,
cibulka jarní,
rajče sušené,
olej ze sušených rajčat,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vladimír: Vladimíre díky i tobě