Kuře na soli
K přípravě tohoto jídla vám stačí jen dvě suroviny a pečicí hrnec. Výsledkem je velmi šťavnaté kuře, které chutná jako grilované. Vychutnat si ho můžete například s vaším oblíbeným ovocným kompotem.
Postup přípravy
Krok 1: Do remosky nasypeme sůl a na ni položíme kuře.
Krok 2: Po 45 minutách kuře otočíme. Pečeme v remosce cca 1,5 hodiny.
Krok 3: Podáváme s meruňkovým nebo broskvovým kompotem.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Moje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 6 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 9 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 9 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertovy houby
Sahula před 40 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 47 minutami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 54 minutami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 55 minutami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 58 minutami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 3 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kuře,
jak se pece kure,
pečené kuře na soli,
kuře pečené na soli,
kuře v remosce,
jak upéct kuře,
kuře pečené v soli,
remoska recepty kuře,
remoska jak dlouho se peče,
pečené kuře v remosce,
pečené kuře v soli,
pečení v plynové troubě,
kuře pečené na talíři,
kurča na soli,
pečení v soli,
kuře v plynové troubě,
kure remoska,
peťa vařič,
kura,
jak upéct kuře v remosce
Komentáře (25)
Je to opravdu dobré, ale možná příště maso stejně trochu osolím...
Posílám pár obrázků...