Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: pro 2 osoby

Nutriční hodnoty

Energie1 795 kJ / 429 kcal
Bílkoviny74,48 g
Tuky11,37 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s bramborem nebo hranolky. Rýže se nehodí, protože není téměř žádná šťávička, jen omastek. Příloha může být podle sezóny nebo jak máme rádi a nebo žádná - i tak je to dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

yossi

9. 2. 2017 22:01

Dnes som varil. Namiesto sterilizovanej papriky som dal cerstvu a prihodil na hrubo nakrajane sampiony. Mnamka. Zaradujem do svojej databazy overenych chutnych receptov. :yes:

Karla

13. 4. 2016 08:39

vypadá dobře:yes:

milan

14. 7. 2012 23:08

recept supr vynechavam podravku adam jeden kvalitni masox a je to bomba zvlast s bram. kned.ci bramborakem.

chocolate

4. 6. 2012 11:04

Děkuji za recept, pánské části mé rodiny chutnalo:yes:.
Foto přikládám.

Alicka

30. 12. 2011 18:51

Už jsem přesně tenhle Pekelnej dech vařila několikrát-výborný recept,musím jen pochválit.Malinko víc jsem si ho"opálila"chilli(to je moje neřest-chilli a feferonky:-)))Recept má šmrnc.Děkuji.:yes::-K

Eva Horní Slavkov

17. 7. 2009 14:02

také toto jídlo znám jako Katův šleh jeto "baštička":-p9

mirca75

11. 5. 2009 22:15

Václave:-)dovolila jsem si přidat fotečky z naší nedávné večeře,snad nevadí;-).Normálně dělám směs sušší,ale tady jsem si se synkem dopřála k rýži trošku víc šťávičky-já rozmařilec:-8.A samozřejmě ostrou variantu jsme si dopřáli jen my s manželem;-):-p:-)

HankaPu

6. 5. 2009 16:05

Vašku, taky máš ode mě bodíka, protože to znám a je to chuťovka:yes::-D

spagetka

6. 5. 2009 15:50

Taky dělám a není co dodat, ať se to jmenuje, jak chce :-p:-p:yes::yes:

Vaclav Fronek

6. 5. 2009 08:30

Zase jsem dneska asi moc ukecanej. Snad proto, že to je příprava na návštěvu dvou kámošů ( dopoledne ke klábosení při vínku- FUJ). ANO předesílal jsem, že podobných (ba možná téměř na vlas stejných ? ! ?! ?). My si toto podobné - skoro stejné dali kdysi na Moravě(v Pavlově) ve viném sklípku s topinkou, jako Flamendra, u nás v hospůdkách také podobné jako " Ohnivec nebo Katův šleh nebo Kuchařův meč a pod". Já abych se odlišil jsem ho nazval pro nás a nyní i pro vás DECH Z PEKLA . Když MOŽNÁ někdy změníte v receptu suroviny, jak vás znám, jistě přijdete i na jiný název, aby jste vždy věděli co a jak. My všemu ostatnímu, kde je např.paprikový lusk, řetkviča, kedluben, rajče, škrob, sójovka, mrkev, cerel, petržel, zelí a zkrátka různé ingredience jak napsala Eliza říkáme prostě Čína pokaždé jinak HI HI. Omluvte moji ukecanost. Jsem zkrátka budějčák.:-//

Boubelinda

6. 5. 2009 07:55

Ano ano, u nás též Katův šleh a to jsem z východních čech. I v našich hospůdkách též oblíbený. :yes: Já na pálivé nejsem, ale moje maminka ano a sem tam ho dělá.

Eliza

5. 5. 2009 21:24

Ano - také znám tohle jídlo pod názvem Katův šleh a také jsem původem z Jižních Čech a pravidelně se tam vracím. Doma jsem ho připravovala jen párkrát, o to raději si ho dáváme v takových těch "lidových" jihočeských hospůdkách - nejlépe s topinkou :-p. Bůh ví, co tam všechno smíchají, ale je to dobrý...;-) Bezva papání...a jednoznačně bod! :-)

Bibinka

5. 5. 2009 20:04

U nás se tomu jídlu také říká Katův šleh a dokonce jsem se ho naučila ještě v Č.Krumlově, tam ho dělají asi ve 3 hospodách. Tak se Vašku trochu divím, když jsme jihočeši, že nemáme stejný název viď:-?Ale i tak prostě bodík jede:yes:

magdalenka

5. 5. 2009 19:44

Niečo podobné vyrábam manželovi, on to má rád so zemiakovou plackou - bramborák. Ale pridávam na mäso aj horčicu.:yes:

Jenda1

5. 5. 2009 17:52

Vašku, už podle názvu jsem tipoval, že to bude tvůj recept.:-O A nemýlil jsem se.;-) Takové jídlo mám rád.:-p:-p
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jihočeský flamendr flamendr recept veprovy flamendr držkopal feferonková pasta recept katův šleh recept feferonková pasta cerel recepty recept na flamendra výborný flamendr cerel flamendr z vepřového masa recept na flamendr z vepřového masa feferonkova omačka recepty z vepřového masa online bílkovy chlebicek jako dech recept na připravu flamendra držkopal recept flamendr v bramboráku recept ohnivec

Suroviny: maso vepřové, cibule, omáčka worcesterová, pasta feferonková, omáčka chilli, okurky sterilované, paprika sterilovaná, sůl, pepř, podravka, olej, kečup ostrý

TopRecepty.cz

Dech z pekla

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0VE