Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake pro jednoho z mikrovlnky

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 253 kJ /
299 kcal
Bílkoviny11,70 g
Tuky26,76 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy2,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozdrťte válečkem v sáčku, přidejte případně kakao, nasypte do hrníčku, (bez zlatého proužku :-)) a promíchejte s rozpuštěným máslem. Pak na dno upěchujte. Krok 2: V misce prošlehejte vajíčko, přidejte cukr, zašlehejte důkladně zakysanku a lučinu a vylejte na základ v hrníčku.
Dejte do MW trouby a zapněte na nejvyšší stupeň na 1 minutu, náplň by měla být na povrchu tuhá. Krok 3: Nechte vystydnout (nejlépe v kastrůlku se studenou vodou) a pak dejte na půl hodiny do lednice.
Pak objeďte obsah hrníčku nožem a opatrně vyklopte.

Zveřejněno 25. 5. 2016

Poznámka autorky hosta

Zdroj: zahraniční web

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnvp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnvp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

:-O<3:yes:
miluju cheesecake... to musím vyzkoušet :-8

Jitus, tve recepty mam rada, ale tohle je fakt strasny. Vzdyt je to srazeny, cheesecake ma byt nadychany.

chocolate: :-D - vypadalo to hůř, než chutnalo. No - učinila jsem druhý pokus, místo tvarohu (ten nedoporučuji, s vajíčkem udělá to co někdy v buchtách) jsem dala pomazánkové máslo a je to velmi dobré. Fotku měním, nevydržela jsem nechat v lednici důkladně vychladnout, tak tvar nicmoc, ale jako rychlá kalorická bomba při cukerném absťáků je vynikající:-D

hosta: Jsem rada, ze to neberes zle. Protoze tak invencnich kucharu jako ty je malo.
Ja si myslim, ze i plnotucny tvaroh je docela dobrou nahradou za Philadelphii, spise tady jde o pomer surovin. Na 500 g syru nebo i tvarohu davam 200 g zakysanky, 150 ml mleka, stavu z pulky citronu, lzici mouky, cukr a jen dve cela vejce. Pak to neplechu nedela ani s tvarohem a je krasne jemny. Pecu tedy ve vodni lazni na 175 cca 45 min, neotviram troubu a nechavam zchladnout primo v troube s parou sest hodin. Takze prace na cely den.
Napad urcite dobry, myslim, ze do te MW bude idealni mascarpone a nebala bych se i tam pect v misce s vodou, treba o par minut vic na 500 W. Mela bych to vyzkouset, at tu neteoretizuju.
Kazdopadne jako rychla sladkost napad vyborny:yes: a suroviny vzdy v lednicce.

Doplň si ypsilon v názvu :-D:-D:-D, jinak zkusííím :yes::yes::yes::yes::yes:

Tématické fráze:
cheesecake v mikrovlnce, cheesecake do hrníčku, sušenky z mikrovlnky, chesecake z mikrovlnky, sladkosti z mikrovlnky, cheese cake do hrnečku, tvaroh z do mikrovlnky, cheese cake z pomazánkového másla, cheescake z mikrovlnky, cheesecake z v mikrovlnce, cheesecake v hrnickj, cake z mikrovlnky, cheescake v hrníčku, chessecake z mikrovlnky, tvaroh s vajíčkem co s tím, korpus na cheseceke, chasecake z mikrovlnky, chesecake do hrnecku, cheese cake v mikrovlnce, cheesacake z mikrovlnky

Suroviny:
sušenky bebe, máslo, vejce, lučina, smetana zakysaná, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu