Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí.
Krok 2: Na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky.
Krok 3: Dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme asi 45 minut v troubě asi na 180°C. Občas lehce podlijeme vodou.
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Moje poznámka
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 16 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 2 hodinami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 3 hodinami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 3 hodinami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 11 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 11 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 14 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 15 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 15 hodinami
Tématické fráze:
beraní žlázy,
maso smrdí,
kuřecí maso smrdí,
kdyz maso smrdi,
když smrdí maso,
beraní maso,
beraní žlázy recept,
nasmradle maso,
co se smradlavým masem,
smradlavé kuřecí maso,
vepřové maso smrdí,
smrdí maso,
jak naporcovat prase,
recept na berani zlazy,
když smrdí kuřecí maso,
co s masem když smrdí,
maso z berana,
mail masamaso.com loc:cz,
když kuřecí maso smrdí,
smradlavého masa
Suroviny:
kýta vepřová,
sýr niva,
sůl,
pepř,
olej,
hořčice dijonská
Komentáře (14)
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne