Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 0,59 g |
| Vláknina | 14,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.
Krok 2: Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky.
Krok 3: Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme.
Krok 4: Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Zveřejněno 14. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Moje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 8 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 16 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 17 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 2 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 3 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 4 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 5 hodinami
Uherská pěna
Daami před 6 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 8 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jehněčí,
jehneci z bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
brambory,
saturejka,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)