Jehněčí pekáč s bylinkami

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 90 min 2 porce Jiné maso 4 názory

Suroviny

2 plátky jehněčího masa
2 cibule
2 stroužky česneku
4 brambory
2 větvičky saturejky
2 větvičky tymiánu,
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.

  2. Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky.

  3. Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme.

  4. Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku.
    Potom odkryjeme a zapečieme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jehněčí pekáč s bylinkami

Tématické fráze: recepty na jehněčí jehneci z bramborem