Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,75 g |
| Tuky | 40,06 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 2,11 g |
| Sacharidy | 77,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.
Krok 2: V hlubší uzavíratelné nádobě důkladně promícháme vejce s worcesterem, olejem a Solamylem. Přidáme nakrájené maso, opět pořádně promícháme a dáme nejlépe přes noc uležet do lednice. Pokud nás tlačí čas, tak necháme odpočinout alespoň 1 hodinu.
Krok 3: Na rozehřátém plátku másla pozvolna osmažíme očištěné a na drobnější kousky nakrájené hříbky. Po 10 minutách odstavíme ze sporáku a necháme vychladnout.
Poté je přidáme i se zbytkem tuku k masové směsi, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Do pánve s rozehřátým olejem klademe lžící hromádky, které vytvarujeme do placiček a pozvolna smažíme z každé strany 6 minut. Po osmažení je dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Krok 5: Na talíři je posypeme nakrájenou petrželkou. Podáváme s pečivem, nebo s bramborovou kaší.
Poté je přidáme i se zbytkem tuku k masové směsi, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Do pánve s rozehřátým olejem klademe lžící hromádky, které vytvarujeme do placiček a pozvolna smažíme z každé strany 6 minut. Po osmažení je dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Krok 5: Na talíři je posypeme nakrájenou petrželkou. Podáváme s pečivem, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 16. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Moje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 15 hodinami
Dršťková svačinová
Přidáno před 15 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 22 minutami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 3 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 3 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 13 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 15 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 17 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 17 hodinami
Tématické fráze:
masovy rarasci,
panenka rarasci,
recept na rarasky,
rarášci recept,
houbovi rarášci,
rarasci z kotlety,
hribek smažení
Suroviny:
kýta vepřová,
houba hřib,
vejce,
olej,
omáčka worcesterová,
solamyl,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
olej,
petrželka
Komentáře (8)