Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 40,06 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 77,28 g |
Postup přípravy
Poté je přidáme i se zbytkem tuku k masové směsi, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Do pánve s rozehřátým olejem klademe lžící hromádky, které vytvarujeme do placiček a pozvolna smažíme z každé strany 6 minut. Po osmažení je dáme na papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Krok 5: Na talíři je posypeme nakrájenou petrželkou. Podáváme s pečivem, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 16. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Moje poznámka
Rarášci s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqkX
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 2 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 47 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
masovy rarasci,
panenka rarasci,
recept na rarasky,
rarášci recept,
houbovi rarášci,
rarasci z kotlety,
hribek smažení
Suroviny:
kýta vepřová,
houba hřib,
vejce,
olej,
omáčka worcesterová,
solamyl,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
olej,
petrželka
Komentáře (8)