Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rarášci s hříbky

Hodnocení receptu je 4,7 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min Plus uležení celou noc

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, Plus uležení celou noc)

16. 8. 2016 20:15

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 597 kJ / 1 099 kcal
Bílkoviny99,75 g
Tuky40,06 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 574 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy77,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vepřové můžeme nahradit kuřecím masem.

Česnek, cibuli ani žádné koření jsem nedávala. Chtěla jsem nechat vyniknout houbovou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2016 20:52

ashgan: :-8:-K

ashgan

18. 8. 2016 18:42

:yes::-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2016 08:36

Ivace64: Děkuji:-8:-K

Ivace64 Ivace64

16. 8. 2016 21:44

:-K:-K:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 8. 2016 20:37

hosta: :-Kcathleen: :-K Děkuji:-8 Měla jsem hezký kousek masa a manžel přinesl krásné hříbky.Tak mi to nedalo a zkusila jsem tu"raráškovou klasiku"ochutit hříbkovými škvarečky.Bylo to dobré:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 8. 2016 20:22

Vypadá to moc dobře, Drahuš;-):yes::yes:

hosta hosta

16. 8. 2016 20:19

taky dobrý nápad:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masovy rarasci panenka rarasci recept na rarasky rarášci recept houbovi rarášci rarasci z kotlety hribek smažení

Suroviny: kýta vepřová, houba hřib, vejce, olej, omáčka worcesterová, solamyl, máslo, sůl, pepř mletý, olej, petrželka

TopRecepty.cz

Rarášci s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wqkX