Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokadová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xl85
Moje poznámka
Avokadová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xl85
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Petik05 před 36 minutami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 3 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 3 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 4 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 5 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 6 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 8 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 9 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z avokáda,
avokadová pomazánka,
tuňáková pomazánka s avokádem,
pomazánka s avokádem,
pomazánky z avokáda,
avokádo s tuňákem,
pomazánky s avokádem,
tunak s avokádem,
pomazánka z tuňáka a avokáda,
pomazánka s avokáda,
tunáková pomazánka s avokáda,
pomazánka z avokáda s vejcem a tuňákem,
tunak s avokáda,
avokadová pomazánky,
avokadová pomazanka recept,
pomazanka z avokada a tunaka,
pomazanka z avocada,
tunáková pomazánka s vejcem,
avokdova pomazánka,
avokado tunakova pomazanka
Suroviny:
avokádo,
vejce,
tuňák,
cibule,
rajče sušené,
česnek,
sůl
Komentáře (5)