Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 229 kJ / 2 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,33 g |
| Tuky | 189,22 g |
| Vláknina | 3,43 g |
| Cholesterol | 818 mg |
| Sodík | 594 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 8,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medvědí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVr4
Moje poznámka
Medvědí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVr4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 56 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 15 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 30 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 8 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 10 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 12 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 13 hodinami
Tématické fráze:
medvědí maso,
medvedi maso recept,
recept na medvedi maso,
medvědi maso recepty,
recepty z medvediho masa,
recept medvědí maso,
recepty medvědí maso,
maso na medvěda,
medvědí maso -´příprava,
recepty na medvedi maso,
prosim o recept na medvedi maso,
připrava medvědího masa,
jak pripravit medvedi maso,
medvědí maso příprava,
úprava masa z medvěda,
recept na úpravu masa z medvěda,
příprava medvědí maso,
jak chutna medvedi maso,
masové recepty,
priprava medvěd
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
solamyl,
olej,
vejce,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
česnek,
majoránka
Komentáře (10)