Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 475 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,20 g |
Tuky | 8,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
K tomu 2 decky červeného vínečka :-)
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Moje poznámka
Vepřová játra ala Tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Qn
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 55 minutami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 15 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 1 hodinou
Buchta s meruňkami
Sasenka před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 1 hodinou
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 2 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 4 hodinami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 4 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 11 hodinami
Tématické fráze:
syrová játra,
tatarák z jater,
tatarak z veproveho,
vepřová játra na topince,
tatarák z veprove panenky,
vepřová játra na topinku,
syrová vepřová játra,
játrový tatarák,
vepřová játra,
vepřová játra syrová,
tatarák z vepřových jater,
tatarák z vepřové panenky recept,
jak udělat játra,
ta játra,
vepřova jatra na topinky,
syrove jatra,
recept na vepřová játra videorecept,
syrova veprova jatra recepty,
játra na topinku,
tatarák z hovězích jater
Suroviny:
játra vepřová,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
cibule,
topinka
Komentáře (18)
Svetlano,z drubežích jsem to ještě nezkoušela.ale zkusila bych to nejdřív z těch vepřových a pak bych prubla ty drůbeží...