Karbanátky na černém pivu

zizala Kuchařka:

Doba přípravy: 1 hodina PT1H00M 4 porce Mleté maso 28 názorů

karbanátky na černém pivu
524
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Suroviny

hmota na masové karbanátky dle vašich zvyklostí a chutí
4 cibule
4 čerstvé papriky
ostrý kečup
černé pivo
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z hmoty vytvoříme karbanátky, neobalujeme.

  2. Naskládáme je do pekáčku, proložíme na hrubo nakrájenou cibulí a proužky paprik, zalijeme kečupem a pivem a pečeme, dokud omáčka nezhoustne. Pivo se musí úplně vypéct. Podáváme s čerstvým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 90 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Karbanátky na černém pivu

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Zdena z JM: Zdeni, mám velikou radost, že zkoušíš některé moje recepty a ještě větší, že Ti chutnají. Díky :-K:-K

    Odpovědět

  • Zdena z JM Zdena z JM

    Jaruš,vynikající záležitost.Jen jsem použila jemný kečup a trochu mírně ostrého.U nás ostré moc nejede.I když jsem včera večer ochutnala zatím jen já,už teď vím,že to bude všem moc chutnat.S domácím chlebíkem prostě mňamka.

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    sofie1973: budu moc ráda, pokud vyzkoušíš a dej mi, prosím, pak vědět, díky:-K

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    bubutop: Omlouvám se, že jsem si nevšimla včas dotazu. Piva dávám podle množství karbanátků, většinou celý půllitr:-)

    Odpovědět

  • sofie1973 sofie1973

    Dnes jsem narazila na tento recept - senzace, to musím zkusit:-!:-!:-! Posílám bodíka a ukládám:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • bubutop bubutop

    :yes::yes: tak to musím zítra zkusit, sbíhají se mi sliny a prosím kolik toho piva??:yes::-K

    Odpovědět

  • miroslavrozsival miroslavrozsival

    S pivečkem vařím rád.:-8 Ono nezáleží jen na tom, jestli je pivko světlé nebo tmavé, taky jaká je to značka, jestli je to desítka nebo dvanáctka. Ne všechno se hodí na všechno.:-K
    Ale toto děláváme a:yes:

    Odpovědět

  • isindy isindy

    také používám černé pivo - ale musí být opravdu černé, které zkaramelizuje a nehořkne....svělé pivo není vhodné, to je opravdu pak hořké, neobsahuje tolik cukru :-)
    jinak recept pěkný, ukládám,:yes: znám buřty, to je klasika...toto ráda vyzkouším ;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jak říká žížalka, to pivo se musí vypéci, je to lahoda.... Určitě to hořké není, pokud se vypeče!!!!:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Ono se musí i to pivo přidávat ?...na chuť, já např. jsem si půjčila od manžela celou láhev piva Šerák:-O a nazpět mu vrátila skoro celou flašku:-D, já to jen pokropila:-?;-), ale jasně, že záleží na výsledku-což je určitě i chuť vaší rodiny, ale také záleží jak se to vlastně peče:-? na čem:-?:-!lečo atd.atd. Jak píše Jani R., není co pokazit,ale musí se s mírou přidávat vše-viz recept:-! Jinak nemám co dodat:-O Ale u nás doma to bylo jídlo:-p:yes::-))

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    aaa, já karbanátky hořké nemám, ani špekáčky, když na pivu peču. Musí se pivo úplně vypéct, aby zbyla jen hustá omáčka;-):-p

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    aaa (neregistrovaný/á) , nemusí být. Mi se to stalo s játry, taky nevím, proč, ale jinak pivo běžně k vaření používám;-)

    Odpovědět

  • aaa aaa(neregistrovaná)

    Nikomu z Vás nevadí, že je to jídlo hořké?:-// Dnes jsem dělala a nemělo moc velký úspěch.

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

  • Pawla Pawla

    Tak to bude zítra k véče ;-) Dávám bodík :yes:

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo