Suroviny pro 200
200
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 209 kJ / 5 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,72 g |
| Tuky | 169,77 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 944 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 864,09 g |
Postup přípravy
Po obalení vkládáme do krabice a necháváme v chladném místě odležet. :-) Ale můžeme konzumovat ihned. :-)
Dobrou chuť
Zveřejněno 5. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWvr
Moje poznámka
Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWvr
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
zasněžené šišky recept,
makový rohlicek staročeský recept,
vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů odlezeni,
staročeké rohlíčky recepty,
venilkovy cukr pudr,
postup jak balit rohlíčky,
vanilkový pudr,
vanilkový pudr,
obalime v mouckovem vanilkovem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
mléko tatra,
ořechy vlašské,
žloutek,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (3)