Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka s tvarohem

Výborná pomazánka ze šlehaného tvarohu s ředkvičkami a jarní cibulkou vás nadchne svou jednoduchostí i chutí. Je hotová raz dva a na čerstvém chlebu nebo jiném oblíbeném pečivu chutná naprosto skvěle. Kapka citronu jí dodá svěžest a ten pravý šmrnc.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sabipupp sabipupp

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 005 kJ /
240 kcal
Bílkoviny29,10 g
Tuky11,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýr s tvarohem dáme do misky a vyšleháme. Přidáme pepř, sůl a pár kapek citronu. Krok 2: Přimícháme nastrouhané ředkvičky a jarní cibulku pokrájenou nadrobno. Krok 3: Pomazánku mažeme na plátky pečiva. Zdobíme podle fantazie.

TIP: Nejepší recepty na tvarohové pomazánky

Zveřejněno 8. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lWx6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lWx6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Dala jsem si ji doi oblíbených a určitě udělám. <3:yes: Bude určitě výborná.

<3Pekna fotecka:yes:

nanny: Děkuji :-K

Tématické fráze:
ředkvičková pomazánka, tvarohovo redkvickova pomazanka, ředvičkova pomazánka s tvarohem, rekvickova pomazanka s tvarohem, recept na ředkvičkovou pomazánku, ředkvičky s tvarohem, řektvičková pomazánka s tvarohem, tvaroh s ředkvičkami, rekvickova pomazanka, pomazánka s ředkvičkami a tvarohem, pomazánka s tvarohem a ředkvičkami, řetkvičková pomazánka s tvarohem, nejlepší ředkvičková pomazánka, pomazanka ředkvičkova, redkvivkova pomazánka s tvarohem, pomazanka s tvarohem, pomazanka s tvarohu a řekvičkou, pomazánka s redkvickama a tvarohem, řdkvičková pomazánka s tvarohem, tvarohovo rekvickova pomazánka

Suroviny:
sýr tavený, tvaroh ve vaničce, ředkvičky, cibulka jarní, citron, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu