Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
Tuky | 121,90 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 179,14 g |
Postup přípravy
Uvaříme crema pasticcera - viz poznámka. Do horkého necháme rozpustit a rozmícháme nugát. Krok 5: Kroužky rozřízneme a naplníme krémem, můžeme krém ještě posypat krokantem, pokud ho máme.
Zveřejněno 16. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
Moje poznámka
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 32 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 42 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
pariz v plamenech,
moucnik paris v plamenech,
zákusek paříž v plamenech,
paris-brest recept,
recept na krém do věnečků paris brest,
recepty na zákusky paris v plamenech,
venec z pusinek,
zakusek paris v plamenech,
recept pariz v plamenech,
paříž v plamenech recept
Suroviny:
voda,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce,
oříškový nugát,
ořechy
Komentáře (9)