Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 581 kJ / 1 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,66 g |
Tuky | 97,73 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso smícháme s vejcem a zbytkem surovin. Pořádně promícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.
Krok 2: Připravíme bránici a masové válečky do ní zabalíme. Zapíchneme špejle a vytvarujeme. Opékáme na grilu nebo na pánvi ze všech stran.
Krok 3: Po opečení do křupava podáváme s chlebem a různými omáčkami.
Zveřejněno 21. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kebab" v masové bláně - bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrXG
Moje poznámka
"Kebab" v masové bláně - bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrXG
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 2 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 3 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 5 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 7 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
masové koule na špejli,
kebab recept,
masová blána,
roláda v masové bláně,
kabab v masové bláně,
kebab recepty s obrázky,
mleté krůtí maso recepty,
recepty s bránici,
krůtí maso musaka recept,
kebab ze sekane
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
vejce,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chilli,
koření oregáno,
petrželka,
olej
Komentáře (5)