Marinovaný kebab s hubami

Ivana79 Kuchařka:

Vepřové maso 8 názorů

57

Suroviny

400 g makaronů
400 g cibule
60 g másla
100 g šunky (nemusí být)
3 dl mléka
sůl
pepř
150 g tvrdého nastrouhaného sýra (výraznější je lepší)
100 g měkkého smetanového sýra (Žervé, Lučina ...)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vymiešame si marinádu z uvedených surovín (olivy nasekáme úplne nadrobno) a necháme v nej marinovať mäso pokrájané na kocky aspoň 2 hodiny.

  2. Cibuľu, huby, papriku a slaninu si nakrájame na kocky a striedavo s mäsom napichujeme na ihlice.

  3. Nakoniec ešte všetko potrieme marinádou a špízy buď grilujeme alebo pečieme v trúbe.

    Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom. Výborný je k tomu uhorkový so smotanou.

Poznámka

Recept mám z knihy Steaky a jiné speciality z vepřového masa,mierne upravený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinovaný kebab s hubami

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: speciality z veproveho masa recepty vepřové speciality speciality z vepřového masa vepřový kebab speciality z kuřecího masa recepty recepty z masa speciality recepty z mleteho mesa speciality z vepřového masa recept recepty a speciality z vepřoveho masa kebabky vepřové speciality recepty recepty speciality z veproveho masa speciality z vepřového masa kuchařka speciality z veproveho masa-recepty speciality vepřové maso kuchařka vepřové speciality speciality na gril recepty speciality z mleteho mesa speciality z kuřecího masa kuchařka varenie s mesa

Zapomněl/a jsem heslo