

Marinovaný kebab s hubami
Suroviny
- 400 g makaronů
- 400 g cibule
- 60 g másla
- 100 g šunky (nemusí být)
- 3 dl mléka
- sůl
- pepř
- 150 g tvrdého nastrouhaného sýra (výraznější je lepší)
- 100 g měkkého smetanového sýra (Žervé, Lučina ...)
Postup přípravy receptu
Vymiešame si marinádu z uvedených surovín (olivy nasekáme úplne nadrobno) a necháme v nej marinovať mäso pokrájané na kocky aspoň 2 hodiny.
Cibuľu, huby, papriku a slaninu si nakrájame na kocky a striedavo s mäsom napichujeme na ihlice.
Nakoniec ešte všetko potrieme marinádou a špízy buď grilujeme alebo pečieme v trúbe.
Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom. Výborný je k tomu uhorkový so smotanou.
Poznámka od kuchařky
Recept mám z knihy Steaky a jiné speciality z vepřového masa,mierne upravený.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Marinovaný kebab s hubami
-
samé dobroty
+6
-
-
-
Jéjej, zase krásné masíčko na první pohled a na první sousto bude chutnat. Grilovačka bude v neděli, tak si masíko naložím na delší dobu(myslím, že to není na škodu)a budeme si pochutnávat
. Ivi, bodík vzlétl za tebou
-
Srdce se směje, sliny se sbíhají a bodík letí...
-
Ďakujem,Hanka.Ano,čierne korenie je pepř.
-
Zapomněla jssem ti pochválit fotky a ten postup je moc pěkný
za to určitě bodík
-
Tohle musí být pochoutka, určitě vyzkouším, ale Ivanko čierné korenie je prosím tě pepř
nebo nové koření