Suroviny
Porce: cca 6 menších porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,52 g |
Tuky | 37,96 g |
Vláknina | 69,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 399,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme vločky s tvarohem a troškou vody, vznikne lepivá hmota, kterou dáme do formy. Používám silikonovou, takže není potřeba vymazávat, ani pečící papír. Forma velikosti cca 23x23 cm.
Krok 2: Poté nakrájíme nebo nastrouháme jablka (já nakrájela na menší kousky), smícháme s cukrem, sirupem a skořicí. Rozložíme na těsto.
Krok 3: Dáme péct na 180 °C přibližně na 35 minut.
Zveřejněno 3. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Moje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 14 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 40 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 3 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
rozbaleny jablecny strudl z ovesných vloček,
jablečný štrůdl recept,
rozbaleny závin,
recept na jablečný štrůdl,
jablečný štrúdl-postup,
štrůdl z ovesných vloček rozbaleny,
rozbalený štrůdl z ovesných vloček
Suroviny:
vločky,
tvaroh odtučněný,
voda,
sladidlo,
jablko,
skořice,
cukr skořice,
sirup javorový
Komentáře (2)