Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 276 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová náplň do tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNj7
Moje poznámka
Masová náplň do tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNj7
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
nápĺň do tortily,
masová nápln do tortily,
recept na náplň do tortily,
nápln do tortilly,
naplně do tortily,
náplň do tortily kuřecí,
recept náplň do tortily,
náplň do tortil,
nápln do do tortily,
recepty na náplně do tortily,
kuřecí nápln do tortily,
tortila napln,
recepty na náplně do tortil,
nápln do tortili,
tortilla náplň,
recept náplně do tortily,
recept na náplně do tortily,
masová tortila,
nápln do tortyly,
náplně do tortilly
Suroviny:
tortilla,
prsa kuřecí,
cibule,
pórek,
kukuřice,
česnek,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření grilovací
Komentáře (1)