

Drůbeží náplň do tortilly
Suroviny
- 600 g kuřecího (krůtího) masa
- 6 tortill (balení 25 cm nebo 8-20 cm)
- 750 g mražené zeleniny
- 3 lžíce sádla nebo olej
- 2 lžičky sójové omáčky
- koření Zlaté kuře, kari nebo koření podle chuti
- majonéza
- sůl
Postup přípravy receptu
Drůbeží maso nakrájíme na malé kousky 1-1,5 cm a na tuku restujeme do měkka.
Přidáme mraženou zeleninu a popoženeme plotýnku naplno do rozmrznutí. Potom restujeme spolu cca 10 min. Odstavíme a vmícháme koření. Před plněním vmícháme asi 3 lžíce majonézy k spojení masa se zeleninou, ochutnáme a případně dosolíme. Obvykle není třeba.
Tortilly přichystáme podle návodu, naplníme směsí, zabalíme a spíchneme párátky. Buď ihned podáváme nebo necháme odležet pro změknutí tortilly a přihřejeme v mikrovlnce. Tortilla více zvláční.
Poznámka od kuchařky
Osvědčila se mi mražená zelenina "čínská", "mexická" a zkusím ještě "asijskou pánev" a "ratatouille".
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Drůbeží náplň do tortilly
K receptu nejsou žádné komentáře.