Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,98 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 855 mg |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,85 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5QJ
Moje poznámka
Chutný pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5QJ
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 7 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 3 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 3 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 6 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 6 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 7 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 7 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 8 hodinami
Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty,
pangasius,
pangasius recepty,
pangas nejlepší recept,
pangasius recept,
obalovaný pangasius,
pangás recept,
recept na pangasius,
obalovaný pangas,
recepty pangas,
pangasius obalovaný,
recepty z pangasia,
recepty z pangase,
recepty z pangasiuse,
recept na pangase,
chutný tv recepty,
recept na pangasiuse,
recepty na pangasia,
recept pangasius,
recepty pangasius
Suroviny:
filé,
koření na ryby,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
vegeta,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (26)
Jen jsem se chtěla zeptat jak jsou brambory na obrázku vyrobené.Vypadá to tak dokonale.