Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vitacitová buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terca a luca terca a luca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 266 kJ /
6 278 kcal
Bílkoviny75,37 g
Tuky236,74 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy939,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve smícháme suroviny na těsto a dáme péct. Krok 2: Mezitím, kdy se nám peče těsto, připravíme tvarohový krém. Utřeme máslo s cukrem, poté přidáme tvarohy a na konec rum (není potřeba). Upečené těsto necháme vystydnout, potřeme krémem. Krok 3: Ve studené vodě rozmícháme pudink, cukr, vitacit a necháme přejít varem. Dáme trošku zchladnout (nesmí se udělat "škraloup") a velmi opatrně nalijeme na krém. Naléváme pomalu, abychom do krému neudělali dírky. Nakonec dáme vychladit do ledničky.

Zveřejněno 9. 4. 2017

Poznámka autorky terca a luca

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vitacitová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vz3B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vitacitová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vz3B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Asi řešíme každá jinou věc, já jsem jen chtěla říct, že autorky tohoto a zbylých tří receptů sem jen hodí jakýsi pochybný postup a tudíž nevěřím, že to vařily. Myslím, že mám právo na svůj názor, diskuze začala na tohle téma a nebyla o tom, že by někdo postrádal fotku, protože neví, jak to uvařit. Jestli někdo chce soutěžit o to, jak tohle uvaří, klidně může, iniciativě se meze nekladou:-). Jinak je mi to celkem jedno, spíš jsem se musela smát, Dajda má pravdu, jsou to jen vkladatelky, ne pekařky:-)

Mrkněte do rubriky recepty bez fotek a uvidíte co jich tam je.Já se nezastávám tohoto receptu,ale vím,že je jich tady ještě mnoho a přidávaly se fotky třeba formou soutěže,aby recept zaujal.;-)Ale zase těch stejných a nebo podobných receptů je tady hodně,tak ho můžete přejít a najít si jiný;-)

Simona Skolakova: Tady opravdu nejde o fotku, ale klasicky o stokrát opakovaný recept. Holkám je úplně jedno, zda nabízejí něco zajímavého, jim jde hlavně o tom, aby měly další vložený recept. Jestli tu už je 100x a v mnohem přijatelnější podobě s fotkou, je jim zřejmě úplně fuk. Prostě jsou to vkladatelky, které myslí jen na sebe a zapomínají, že takovýhle web je tu především proto, abyste na něm mohli něco nabídnout jiným, ne sobě!

v pravidlech to jistě není, jen jsem chtěla říct, že pokud není fotka ani u jednoho receptu vkladatele a recepty vypadají takto, nebudí to ve mě příliš důvěry, to je vše:-)

Lenunko,neříkám,že recept je super,to musím souhlasit,ale není v pravidlech Topreceptů,že musí být jídlo vyfocené.Je pravda,že fotka když je u receptu,tak zaujme,ale lepší žádná fotka,než když jí někdo zkopíruje,co říkáte??

Dajda: máte pravdu, už jen proto že u toho zase není fotka, to jen někde někdo opsal (a ještě špatně), ale nepekl:-(

jojo, a taky mi v surovinách chybí ten vitacit:-D

Lenunka: Opět jeden recept, co je pro vkladatele a nikoliv pro případné pekaře. ;-(

To je jak do dubu! Holky, já Vás nechápu: :no:

Tématické fráze:
vitacitová buchta s tvarohem, vitacitova poleva, recept na vitacitovou buchtu, vitacitová, buchta s vitacitem, vytacitova buchta s tvarohem, vitacitová poleva recept, votacitiva buchta, vytacitová buchta, vitacitovka, viracitova buchta s tvarohem, recept buchta s vitacitem, vitacova buchta s tvarohem, recept na vitacitovou buchta, vitacitiva buchta s tvarohem, vitcitová buchta recept, vitacit buchta s tvarohem, vitacitiva buchta, vitacova buchta, jal idelat vitacitovou polevu.

Suroviny:
vejce, cukr, olej, voda, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, tvaroh, máslo, cukr, rum, vitacit, voda, pudink vanilkový, cukr

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu