Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,58 g |
Tuky | 31,42 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 16,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Moje poznámka
Zapékané kuřecí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D846
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 11 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 13 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 17 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
zapečené kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
kuřecí maso recepty,
kurecí maso,
závitky,
kuřecí závitky recept,
závitky z kuřecích prsou,
kuřecí závitky recepty,
drůbeží závitky,
kuřecí závitky zapečené,
zapékané kuřecí,
zapekané kuřecí prsa,
závitky kuřecí,
recept na kuřecí maso,
recept kuřecí maso,
zapeceny kureci zavitek,
kuřecí maso recept,
kuřecí závitek recept,
kuřecí závitky
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr hermelín,
slanina anglická,
paprika čerstvá červená,
cibule,
žampióny,
brokolice,
rajče,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření na steak
Komentáře (6)