Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 802 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli, mrkev, brambory a zázvor si nakrájíme na kostičky a opékáme chvilku na oleji.
Krok 2: Poté zalijeme vývarem a vaříme, dokud není zelenina měkká.
Krok 3: Necháme vychladnout a rozmixujeme na hladký krém.
Krok 4: Dochutíme, ozdobíme sýrem feta, případně čerstvými bylinkami a podáváme.
Zveřejněno 18. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová batátová polévka se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvj1
Moje poznámka
Krémová batátová polévka se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvj1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 45 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
batátová mrkvová polévka,
batátová polívka,
batátovo mrkvová polévka,
mrkvova batátová,
bramborovo batátová polévka
Suroviny:
brambory sladké,
mrkev,
zázvor,
cibule červená,
sýr feta,
vývar zeleninový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)