Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 888 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,74 g |
Tuky | 39,56 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 92,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek alla parmiggiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqX
Moje poznámka
Lilek alla parmiggiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqX
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 4 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
jak udělat rajčatovou polpu,
parmiggiana,
risotto s lilkem,
baklazan recept,
co udělat z lilku,
recept na parmiggiana,
parmiggiana recept,
lilek recept,
lilkova parmiggiana s mozzarellou,
jak pripravime lilek,
jak usušit lilek,
příprava polpy,
potravina polpy,
lilek odlehčená verze recept,
co uvařit z polpy
Suroviny:
lilek,
mouka hladká,
olej olivový extra virgin,
rajče sekané,
česnek,
víno bílé suché,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
sýr parmazán strouhaný,
sůl
Komentáře (2)