Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perkelt z vepřových jater s klobáskou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

25. 2. 2011 16:46

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 547 kJ / 2 043 kcal
Bílkoviny152,95 g
Tuky114,18 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 4,12 g
Sůl10,30 g
Sacharidy93,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perkelt se nezahušťuje, já jsem ho ale přizpůsobila našim zvyklostem a zahustila trochou mouky rozmíchané ve vodě a nechala 20 minut provařit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

1. 2. 2013 08:12

Je to tak trochu maďarský smer, že? Nevidím dôvod, prečo nevyskúšať, ja takéto veci môžem, manžel tiež.:yes:

cathleen

12. 9. 2011 08:56

:-))nádhera, Maruško! Ukládám si k vyzkoušení:yes::yes:

Eliza

1. 3. 2011 22:52

Kdybych jedla vnitřnosti, tak bych si tenhle recept s chutí dala.. Bohužel nejím, ale třeba to někdy překonám a i na tento recept dojde...:-)

Pajaska

25. 2. 2011 23:55

Moc pěkný receptík :-p:-p A keramika i s pokličkou také.:yes::yes:

JanaDorazinova

25. 2. 2011 20:12

No jo, játra v každé podobě!!:-p:yes:

maris

25. 2. 2011 19:58

Děkuju:-):-K

mneneznas

25. 2. 2011 19:55

maris perkelt je moje srdeční záležitost, už mě doma zakazují ho vařit :-D plusík je udělen

BILKOVAI

25. 2. 2011 18:56

Mňam. Miluju játra:-*:-p....3

Fantom

25. 2. 2011 16:53

miluju maďarskou kuchyni:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z vepřových jater játra s klobásou pokrmy z veprovych jater perkelt s klobásou vepřové perkelt parkelt vepř.perkelt příprava veprovich vnitřnosti vepřový perkelt vepřová játra veprova jatra s klobasou kuřecí játra s paprikou vepřová perkelt vepřová játra s paprikou kuřecí játra s klobásou recepty z jater vepřových perkelt z kuřecích jater recepty s madarskou klobaskou vepřová játra recepty játra s klobásou recept

Suroviny: játra vepřová, slanina, cibule, pasta papriková, rajče, paprika čerstvá červená, klobása papriková, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, mouka, sádlo, sůl, nať cibulová

TopRecepty.cz

Perkelt z vepřových jater s klobáskou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KY1R