Grenadýr
Tento sytý a lahodný pokrm se původně připravoval z mletého masa a bramborového těsta. Pochází z vojenské kuchyně a byl oblíben pro svou sytost a výživnost. Může být podáván také s omáčkami nebo zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Moje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
grenadyr,
grenadyr recept,
grenadir,
granadýr recept,
recept grenadýr,
recept na grenadyr,
slanej dort,
grenatýr,
grenadýra,
grenadýn,
grenadýra,
grenedýr,
grendýr,
grenadýrka,
recepty grenadyr,
granadýr,
grenatír,
jak se vari grenadyr,
grenadýr se zelím,
jídlo grenadyr
Suroviny:
těstoviny maltagliati,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá červená,
olej
Komentáře (10)
No, já ji na 2. obrázku vidím
(u nás: sádlo! + kmín)