Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín zapečený v kaiserce

Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti okořeníme a přikryté alobalem zapečeme v troubě.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 336 kJ /
319 kcal
Bílkoviny23,75 g
Tuky23,36 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy3,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z kaiserky odkrojíme vršek a vydlabeme ji. Česnek nakrájíme na klínky. Krok 2: Dovnitř kaiserky vložíme sýr a napícháme ho klínky česneku. Sýr lehce potřeme olejem a posypeme kořením. Přiklopíme vrškem kaiserky a přikryjeme dvojitým alobalem. Krok 3: Pečeme na 180 °C do změknutí sýru, asi 15-20 minut. Během pečení hlídáme, aby se kaiserka nespálila. Když začne chytat barvu, vršek alobalu z kaiserky sundáme a dopečeme nepřikryté. Krok 4: Pečeme krátce aby kaiserka neztvrdla.

Zveřejněno 26. 9. 2017

Poznámka autorky mika59

Někdo mi psal, že to pekl v housce a strašně ztvrdla. Řiďte se zkušeností se svou troubou. Kaiserka byla krásně křupavá, akorát na přikusování.

Inspirace: na YouTube

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nrwp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nrwp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Asi si to udělám k večeři... :yes:

jednoduché a zajímavé :yes::-)

Lenunka: Děkuji..;-):-K

<3<3Rychla dobrota:-K:yes:

jemmy: Děkuji...:-K:-)

Tématické fráze:
hermelin v housce, zapeceny hermelín, zapeceny hermelin v housce, zapečený hermelín v alobalu, hermelín recepty, zapékaný hermelín, hemelin v housce, recepty hermelín, kaiserka s hermelinem, hermelin zapeceny v housce, rozpečený hermelín v housce, zapečený hermelín v listovém těstě s česnekem, recepty z hermelínu, sýr v kaiserce, recept na zapečený hermelín, zapeceny syr v housce, hermelín v kaiserka, recept zapeceny hermelin, zapečené kaiserky, recept hermelín

Suroviny:
kaiserky, sýr hermelín, česnek, koření grilovací, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu