Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Moje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 18 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 31 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 33 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí zmrzlina z kysane smetany,
jak zmrazit jahody,
zmrzlina z kysane smetany,
dělat zagorku,
jahodová zmrzka,
jogurt zmrazit,
da se jogurt zmrazit,
nedělej zagorku,
studená kuchyně recepty,
jahodová zmrzlina se smetanou,
jahodové,
co znamená dělat zagorku,
da se zmrazit slehacka,
jahodová zmrzlina s kysanou smetanou,
co je to dělat zagorku,
jahodova zmrzka recept,
jahodová omáčka ke zmrzlině,
zmrzliny stroj,
recepty studená kuchyne:,
zmrzlina z kysanou smetanou
Suroviny:
šlehačka,
smetana kysaná,
jogurt,
cukr moučkový,
citron,
jahody
Komentáře (16)
I já si s postupem dám tu práci a napíšu ho tak, aby ho pochpopili i začátečníci, tak proč by si s tím neměl dát tu práci každý autor receptu!!!
Recepty je třeba popsat podrobně, nechodí sem jen zkušené kuchařky