Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 27,90 g |
| Vláknina | 0,70 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 12,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pečená v marinádě s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DO3B
Moje poznámka
Krkovička pečená v marinádě s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DO3B
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 11 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 15 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 43 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečená krkovice,
marináda s kavou,
krkovice recepty,
krkovice recept,
krkovička recepty,
pecena krkovice v marinade,
pečená krkovička plátky,
marináda na pečenou krkovici,
pečená krkovička,
recepty-pečená krkovice-marináda,
krkovička,
marináda na žebra s instantní kávou,
recepty z krkovice,
marináda z kávy,
marináda s instantní kavou,
krkovice pečená s kečupem a majonezou,
krkovička recept,
marináda pečenou na krkovici,
marináda na krkovici,
pecena krkovicka v marinade
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
káva instantní,
hořčice,
majonéza,
kečup pikantní,
cukr hnědý,
sůl,
pepř,
cibule
Komentáře (7)
Všechny ( a je jich málo) recepty s kávou jako chuťovým doplňkem masa co znám používají velmi silnou překapávanou, filtrovanou apod. kávu v tekutém stavu.