Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená paprika s fetou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngk8
Moje poznámka
Pečená paprika s fetou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngk8
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecene papriky s fetou,
papriky s fetou,
paprika pecena s fetou,
pecena paprika fetou,
recepty s fetou,
pecena paprika plnena fetou,
pečená paprika s fetou,
pečené papriky plněné fetou,
nejaky recept s fetou,
pečená paprika po řecku,
recept pecena oaprika s fetou,
paprika feta recept,
řecké papriky s fetou,
pečená paprika,
papriky s fetou recept
Suroviny:
paprika,
sýr feta,
olej olivový,
rajče,
česnek
Komentáře (4)
Recept mi připomněl předkrm, který se občas objevil v nabídce pražské pizzerie s názvem Donna. Tentokrát šlo opravdu o papriku s fetou, v tomto případě o marinovanou barevnou . Skvělá byla kombinace paprika, feta (pokud možno řecká, jemná, nepřesolená) a pár zelených oliv. S kouskem ciabatty to byl skvělý předkrm. Takže si myslím, že i tato kombinace by mohla stát za to.