Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji zpěníme na kousky nakrájenou papriku, poté přidáme na půl kolečka nakrájenou červenou cibuli a hrst žampionů. Vše osmahneme do hněda a přidáme sekaná rajčata.
Krok 2: Směs osolíme a opepříme, můžeme přidat čerstvé bylinky. Přidáme tři rozšlehaná vejce a tvrdý sýr.
Krok 3: Omeletu zabalíme a na talíři můžeme polít olivovým olejem.
Zveřejněno 26. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta se zeleninou a žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wz9z
Moje poznámka
Omeleta se zeleninou a žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wz9z
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 22 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 27 minutami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 36 minutami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 12 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 13 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 14 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 15 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 15 hodinami
Tématické fráze:
omeleta se žampiony,
zeleninová omeleta,
zeleninové omeleta recept,
vaječná omeleta se žampiony,
vaječná omeleta se zeleninou a žampiony,
omeleta,
omeleta se zeleninou,
omeleta s houbami a zeleninou
Suroviny:
cibule,
vejce,
protlak rajčatový,
žampióny,
nať petrželová,
sůl,
pepř
Komentáře (1)