Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 519 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,13 g |
Tuky | 49,04 g |
Vláknina | 25,16 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji restujeme 3 minúty na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme, pridáme papriku, premiešame a zakryté za občasného premiešania opekáme 15 minút (nepodlievať).
Krok 2: Potom pridáme kúsky ryby, na polovice narezané olivy a na rezance nakrájanú šunku. Opatrne premiešame a už len 5 min prehrievame.
Krok 3: Pri podávaní posypeme pažitkou.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s rybičkami a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kWK
Moje poznámka
Brambory s rybičkami a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kWK
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzské brambory s tuňákem a olivami,
šťouchané brambory s olivami
Suroviny:
brambory,
rybičky,
šunka,
olivy,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pažitka
Komentáře (1)