Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,85 g |
Tuky | 5,42 g |
Vláknina | 13,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 42,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s jablky na hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXqE
Moje poznámka
Vepřové s jablky na hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXqE
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 10 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 20 minutami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 39 minutami
Krémová pórková polévka
TondaS před 1 hodinou
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s jablky,
vepřové maso recepty,
veprova panenka s jablky,
vepřová panenka recepty,
vepřové na hořčici,
veprove s jablky recept,
kotlety recepty,
veprove kotlety,
vepřová panenka apetit,
kančí maso s jablky,
vepřová kotleta apetit,
vepřové maso na hořčici,
jablková omáčka,
vepřové maso s hořčicí a jablky,
vepřové maso s jablky,
vepřové s jablky a horcici,
vepřové tuhé maso,
apetit online,
vepřové maso,
kotlety tymian jablko
Suroviny:
kotleta vepřová,
jablko,
cibule,
tymián,
vývar hovězí,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Asi bych take zvolila spis krkovici, protoze ji mam radsi, ale tvuj receptik bude dobrota.
4. bodk mas udelen.